KATALOGIKADRI - ZAPOSLITEVZASTOPSTVAPRAVNO OBVESTILOKONTAKT
Domov
Ni izdelkov
Katalogi
Kategorije
Vroča ponudba
Prijava za uporabnike
Uporabniško ime
Geslo
Praktik PTK > Pravno obvestilo
Vsebine, objavljene na spletnih straneh: www.ptk.si so last PTK, Tilen Kokelj, s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, ob tej uporabi pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Vsebine se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez ustreznega pisnega dovoljenja . Vsaka uporaba vsebin spletnih strani www.ptk.si se lahko uporablja le v skladu s tem opozorilom ter navedbo virov.
PTK, Tilen Kokelj, s.p. na svojih spletnih straneh zagotavlja ažurnost in točnost podatkov, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, popolnost in morebitno škodo, ki bi izhajala iz vsebin na spletni strani, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako PTK, Tilen Kokelj ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani ter ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se uporabnikom prenesli s te spletne strani.
Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb vsebin ter napotitev uporabnikov na druge spletne strani svetovnega spleta, za njihovo vsebino pa ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.
Za vse dodatne informacije se obrnite na: info@ptk.si.

VSE CENE SO Z 22% DDV.


Katalogi